Javni poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na obezbjeđenje jednokratne novčane pomoći u vidu prehrambenih i higijenskih artikala

Kategorija: Konkursi • Objavljeno: • Broj komentara: 1

Ministarstvo za boračka pitanja Kantona Sarajevo objavilo je Javni poziv za ostvarivanje prava na obezbjeđenje jednokratne novčane pomoći u vidu prehrambenih i higijenskih artikala borcima-braniteljima Bosne i Hercegovine iz sredstava Ministarstva za boračka pitanja Kantona Sarajevo za 2018. Godinu.

Pročitaj više

Počela podjela prehrambenih i higijenskih artikala najugroženijim sarajevskim braniocima po Javnom pozivu za 2017. godinu.

Kategorija: Konkursi • Objavljeno: • Broj komentara: 1

Ministarstvo za boračaka pitanja KS obavještava podnosioce zahtjeva koji su ostvarili pravo na dodjelu prehrambenih i higijenskih artikala socijalno najugroženijim pripadnicima boračke populacije sa područja Kantona Sarajevo po Javnom pozivu za 2017. godinu, da će isporuka početi 02.08.2017.godine na lokaciji Plandište bb – Ilidža, (neposredno pored samouslužne praonice u blizini crkve u Blažuju) u vremenu od 08,00 do 16,00 sati svakim radnim danom i subotom.

Pročitaj više

Javni poziv za dodjelu prehrambenih i higijenskih artikala braniocima u Kantonu Sarajevo

Kategorija: Konkursi • Objavljeno: • Broj komentara: 0

Ministarstvo za boračka pitanja Kantona Sarajevo objavilo je Javni poziv za ostvarivanje prava na obezbjeđenje jednokratne novčane pomoći u vidu prehrambenih i higijenskih artikala borcima-braniteljima Bosne i Hercegovine iz sredstava Ministarstva za boračka pitanja Kantona Sarajevo za 2015

Pročitaj više

1

Najnovije

Najčitanije