Preliminarne liste kandidata za boračke stambene grantove Kantona Sarajevo

Autor: Redakcija • Objavljeno: • Broj komentara: 0

Ministarstvo za boračka pitanja Kantona Sarajevo objavilo je preliminarne liste kandidata čiji su zahtjevi potpuni i kandidata čiji zahtjevi ne zadovoljavaju uslove Javnog poziva za rješavanje stambenih pitanja u 2013. godini

  • untitled_5.png

Ministarstvo za boračka pitanja obavještava:

a) Podnosioce zahtjeva za dodjelu sredstava za ostvarivanje prava na bespovratnu dodjelu sredstava za rješavanje stambenih potreba u vidu građevinskog materijala, u vidu izvođenja građevinskih radova i pružanja građevinskih usluga, te udruživanja sredstava za kupovinu stambene jedinice po Javnom pozivu za 2013. godinu, objavljenom u dnevnom listu “Dnevni avaz" 29. aprila 2013.godine,

b) Podnosioce zahtjeva za dodjelu sredstava za ostvarivanje prava na bespovratnu dodjelu sredstava za rješavanje stambenih potreba u vidu udruživanja sredstava za kupovinu stambene jedinice za dobitnike ratnih priznanja i odlikovanja i članove njihovih porodica po Javnom pozivu za 2013. godinu, objavljenom u dnevnom listu “Avaz” 03.06.2013.godine,

da se PRELIMINARNE LISTE LICA ČIJI SU ZAHTJEVI POTPUNI, TE PRELIMINARNE LISTE LICA ČIJI ZAHTJEVI NE ZADOVOLJAVAJU USLOVE JAVNOG POZIVA, NALAZE NA/U :

- Internet stranici Ministarstva za boračka pitanja Kantona Sarajevo http://mbp.ks.gov.ba,

- Službama za BiZ svih općina Kantona Sarajevo,

- Sjedištima kantonalnih boračkih udruženja,

Na preliminarne liste se može uložiti prigovor u roku 8 dana od objave ovog obavještenja, isključivo u pismenoj formi na adresu: Kanton Sarajevo, Ministarstvo za boračka pitanja, Reisa Dž.Čauševića br.1, putem protokola Kantona Sarajevo ili poštom.

Po isteku žalbenog roka i rješavanja prigovora, konačne liste potpunih i nepotpunih zahtjeva će biti objavljene na isti način, o čemu će podnosioci zahtjeva biti obaviješteni na adekvatan način.

Potrebne informacije mogu se dobiti na info - punktu Ministarstva (sala protokola Kantona Sarajevo) tel.033/562-273, Sektoru za boračko invalidsku zaštitu na broj telefona 033/562-009 ili teh.sekretara na broj telefona 033/562-012.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije portala Veteran.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

KOMENTARI { 0 } DODAJ KOMENTAR
  • Ime / Nadimak: *

  • Komentar: *
    do 1200 karaktera

  •  

  • Karakteri sa slike: *

  •  

  • Trenutno nema komentara.

Najnovije

Najčitanije

Najnovijikomentari